skip to Main Content
Wat Is Een Lekdetectie Den Haag? En Hoe Werkt Het?

Wat is een lekdetectie Den Haag? En hoe werkt het?

Onverwachte schade aan je woning is natuurlijk altijd vervelend. Vooral als de schade erger en erger wordt als er niets aan de oorzaak wordt gedaan. Voor deze reden is het erg van belang om een lekkage goed op tijd te vinden en een loodgieter te bellen. maar wat doe je als je de lekkage niet kan vinden. Als er ergens in huis een lek is, maar je kan de plek van oorzaak niet te achterhalen is. In dit soort situaties is het verstandig om een lekdetectie Den Haag uit te laten voeren. Een lekdetectie kan je ook zelf uitvoeren, maar kan onverstandig zijn als je niet de benodigde apparatuur en kennis hiervan hbt. Dan is het echter toch beter om dit te laten doen. Toch kan jij jezelf afvragen: Wat is een lekdetectie nou eigenlijk? En hoe werkt deze?

lekdetectie Den Haag

Wat is een lekdetectie?

Wat een lekdetectie is is al vrij makkelijk uit de naam te achterhalen. Bij een lekdetectie wordt een lek gedetecteerd. In de praktijk betekent dit dat een lekkage wordt opgespoord met het gebruik van speciaal apparatuur die extra schade laag houdt. Dit apparatuur kan je zelf aanschaffen als je besloten hebt om de lekdetectie zelf te doen, maar specialisten hebben vaak kwalitatief apparatuur waar ze al veel ervaring mee hebben opgedaan. 

Hoe werkt een lekdetectie?

Bij een lekdetectie gedaan door specialisten ziet een lekdetectie Den Haag er meestal niet op 1 manier uit. Er zijn meestal verschillende apparaten met verschillende voordelen die daardoor in verschillende situaties wordt gebruikt. Hierdoor kan het moeilijk zijn om 1 precieze manier te omschrijven. In de meeste gevallen zal er apparatuur worden gebruikt die geen of zo min mogelijk schade toevoegt aan de woning. Denk hierbij aan infrarood camera’s die door de muur kunnen kijken. 

Back To Top