skip to Main Content

Een vakman gespecialiseerd in

Het onderhoud en aanleg van o.a. sanitair en waterleidingen.

Nieuwe cv ketel laten installeren

Werkt uw oude cv ketel niet meer naar behoren? En heeft u een nieuwe cv ketel nodig? Dan kunt u daarvoor een loodgietersbedrijf inschakelen. Een loodgieter helpt namelijk niet alleen met het aanleggen van leidingen in de badkamer en het ontstoppen van uw riool, maar weet ook alles van cv-installaties. Hij vervangt bijvoorbeeld uw oude cv voor een nieuwe ketel, zodat uw woning weer heerlijk verwarmt wordt. Daarnaast voorziet hij u van advies op maat. Meer weten over de installatie van een cv en het vinden van de juiste loodgieter? Lees dan snel verder.

Nieuwe cv ketel kopen

Werkt uw oude cv ketel niet meer goed? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuw exemplaar. Een nieuwe cv kiezen doet u uiteraard niet iedere dag. Daarnaast gaat een goede hr-ketel ongeveer 12 tot 15 jaar mee. Het is dus van belang dat u de juiste keuze maakt. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Vraag dan een loodgieter om hulp. Hij heeft meestal behoorlijk wat kennis van verschillende cv installaties en helpt u graag om een ketel te vinden die past bij uw huis en voldoet aan uw wensen.

24/7 bereikbaarSnel een gratis offerteAlleen erkende loodgietersLage prijs

De installatie en het onderhoud van uw cv

Een loodgieter helpt u niet alleen met het kiezen van de juiste cv ketel, maar neemt ook de installatie en het onderhoud van de ketel voor zijn rekening. Op de afgesproken datum en tijd komt de loodgieter langs om de uitgekozen cv vakkundig aan te sluiten. Hij zorgt ervoor dat alles weer perfect werkt, zodat u in huis van een aangename warmte kunt genieten. Ook voor het onderhoud kunt u bij hem terecht. Laat de loodgieter een keer in de zoveel tijd langskomen, zodat uw ketel naar behoren blijft werken.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u de hulp van een loodgietersbedrijf nodig voor advies, installatie of onderhoud? Dan wilt u uiteraard een eerlijke prijs betalen voor deze diensten. Vraag daarom vooraf een vrijblijvende offerte aan bij Loodgieters Informatie. U kunt de verschillende offertes met elkaar vergelijken en uiteindelijk een weloverwogen keuze maken. Zo komt u achteraf ook nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie over de installatie van een nieuwe cv ketel en onderhoud kunt u altijd contact met ons opnemen. Daarnaast voorzien wij u ook van offertes van verschillende loodgietersbedrijven in ons netwerk. Benader ons via e-mailadres [email protected]. Of laat een bericht achter via het online contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, zodat wij u kunnen voorzien van meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Back To Top