skip to Main Content

Een vakman gespecialiseerd in

Het onderhoud en aanleg van o.a. sanitair en waterleidingen.

Afvoer verstopt? Bel een loodgieter!

Is uw afvoer verstopt geraakt? Dan zorgt dit uiteraard voor veel ongemak in huis. Gelukkig kan een loodgieter het probleem voor u oplossen! Op deze pagina vertellen wij u meer over hoe u een verstopping kunt herkennen en de werkwijze van een loodgieter bij een verstopt afvoer. Loodgieter Informatie voorziet u graag van de juiste informatie. Benieuwd geworden? Lees dan snel verder.

Herken een verstopt afvoer

Een afvoer dat verstopt is zorgt voor veel ongemak in het huishouden. Maar waar kunt u verstopping precies aan herkennen? Wij zetten een aantal kenmerken voor u op een rij:

  • Er hangt een vervelende rioollucht in huis.
  • Het water loopt slecht of helemaal niet weg.
  • U hoort borrelende geluiden in het afvoer.
  • U heeft last van ongedierte zoals rioolvliegjes.

Herkent u deze problemen? Dan heeft u te waarschijnlijk te maken met een verstopt afvoer of een ander rioolprobleem. Bel in dat geval een loodgietersbedrijf. Een loodgieter kan snel het probleem aanpakken en uw afvoer ontstoppen.

24/7 bereikbaarSnel een gratis offerteAlleen erkende loodgietersLage prijs

Zo lost de loodgieter de verstopping op

Heeft u te maken met een verstopt riool? Bel dan zo snel mogelijk een loodgietersbedrijf om het probleem op te lossen. De loodgieter komt vervolgens bij u langs en voert eerst een inspectie uit. Op deze manier kan hij of zij precies zien waar de verstopping zich bevindt. Vervolgens maakt hij gebruik van verschillende materialen om de verstopping te verwijderen. Uiteraard voorziet hij u tot slot van tips hoe u in de toekomst een verstopping kunt voorkomen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u meer weten over de prijzen voor het oplossen van een verstopt afvoer? Vraag dan hier via Loodgieters Informatie een vrijblijvende offerte aan bij het loodgietersbedrijf van uw keuze. Zo weet u vooraf precies wat u kwijt bent voor deze klus en komt u nooit voor verassingen te staan. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste loodgieter inschakelt en dat uw probleem op een efficiƫnte en vakkundige manier wordt opgelost.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over hoe u een verstopte afvoer kunt herkennen, de werkwijze van een loodgieter of wilt u direct een vrijblijvende offerte via ons opvragen? Benader ons dan via e-mailadres [email protected]. Of laat een bericht achter via het online contactformulier op onze website. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons.

Back To Top