skip to Main Content

Een vakman gespecialiseerd in

Het onderhoud en aanleg van o.a. sanitair en waterleidingen.

Wc verstopt? Bel een loodgieter!

Is uw wc verstopt geraakt? Dan wilt u uiteraard zo snel mogelijk een oplossing voor dit probleem. Een wc die niet naar behoren werkt, zorgt namelijk voor veel irritatie. Gelukkig kan een loodgieter het probleem verhelpen. Op deze pagina van Loodgieters Informatie informeren wij u over het herkennen van een verstopt toilet, wat een loodgieter hier aan kan doen en hoe u de juiste loodgieter vindt voor uw klus. Meer weten? Lees dan snel verder!

Zo herkent u een verstopt toilet

Is uw toilet verstopt? Dan is dat uiteraard heel vervelend. De wc werkt niet naar behoren en dat levert veel ongemak op. Maar waar kunt u een verstopt toilet aan herkennen? Wij zetten een aantal kenmerken voor u op een rij:

  • U ruikt een nare rioollucht in huis.
  • Het water loopt niet goed of helemaal niet weg.
  • Er komt regelmatig water naar boven in de pot.
  • U heeft last van ongedierte zoals rioolvliegjes.

Wanneer u deze problemen herkent, heeft u waarschijnlijk te maken met een verstopt toilet. Voor een snelle oplossing schakelt u daarom een loodgietersbedrijf in.

24/7 bereikbaarSnel een gratis offerteAlleen erkende loodgietersLage prijs

Zo lost de loodgieter de verstopping op

Bij een verstopte wc belt u uiteraard zo snel mogelijk een loodgietersbedrijf. U wilt namelijk niet langer te maken hebben met het ongemak van een verstopt toilet. U maakt een afspraak met een loodgieter. De loodgieter komt vervolgens op de afgesproken datum en tijd bij u langs. Eerst voert hij een inspectie uit om de verstopping te lokaliseren. Vervolgens gebruikt hij diverse geavanceerde materialen om de verstopping te verwijderen. Tot slot spoelt hij alles schoon, zodat er niet direct weer een verstopping kan ontstaan. Tips nodig om een verstopt toilet in de toekomst te voorkomen? Dan helpt hij u graag met advies op maat.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u zo snel mogelijk een loodgieter langs laten komen voor het ontstoppen van uw toilet? Maar wilt u wel een eerlijke prijs betalen en duidelijkheid over de kosten? Vraag dan via Loodgieters Informatie een aantal offertes aan bij verschillende aangesloten loodgietersbedrijven. Met deze offertes kunt u prijzen vergelijken en uiteindelijk een weloverwogen keuze maken.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de werkwijze van een loodgieter bij het ontstoppen van een wc? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected]. Of laat een bericht achter via het online contactformulier op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vraag te beantwoorden of een offerte te sturen.

Back To Top