skip to Main Content

Een vakman gespecialiseerd in

Het onderhoud en aanleg van o.a. sanitair en waterleidingen.

Een camera inspectie in uw riool

Denkt u te maken te hebben met een verstopping of een breuk in het riool? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een loodgieter in te schakelen voor een camera inspectie in het riool. Door met een camera het riool te inspecteren, controleren we de riolering en afvoerleidingen op problemen. Op deze manier kan de loodgieter direct het knelpunt in kaart brengen. Via Loodgieters Informatie kunt u gemakkelijk het juiste loodgietersbedrijf vinden. U neemt contact met ons op, en u ontvangt van ons een aantal offertes van verschillende loodgietersbedrijven. Meer weten over een rioolinspectie of het aanvragen van vrijblijvende offertes? Lees dan snel verder.

Herken een rioolbreuk of verstopping

U denkt dat u te maken heeft met een verstopping in het riool of een rioolbreuk. Er zijn aantal kenmerken die duiden op een breuk of verstopping. Wij zetten ze voor u op een rij:

  • U ruikt een vervelende rioollucht in huis.
  • Het water loopt niet goed of helemaal niet weg.
  • Er komt regelmatig water naar boven in het afvoer.
  • U heeft last van rioolvliegjes.

Herkent u deze problemen en ervaart u hier veel ongemak van? Schakel dan zo snel mogelijk een loodgieter in om het probleem op te lossen.

24/7 bereikbaarSnel een gratis offerteAlleen erkende loodgietersLage prijs

Het inspecteren van uw riool

Een rioolbreuk of verstopping is erg vervelend. Om de problemen niet te laten verergeren, is het aan te raden om direct een loodgietersbedrijf in te schakelen. Wanneer de loodgieter bij u langskomt, zal hij eerst een camera inspectie in het riool uitvoeren. Met een rioolinspectie wordt er een camera door de riolering heengevoerd om de verschillende knelpunten in kaart te brengen. Denk bijvoorbeeld aan lekkages, scheuren, verstoppingen of boomwortels. Wanneer hier meer duidelijk over is, weet de vakman direct hoe hij voor een passende oplossing kan zorgen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Welk loodgietersbedrijf gaat u inschakelen voor uw klus? Het vinden van het juiste bedrijf kan nog een behoorlijke klus zijn. Gelukkig biedt Loodgieters Informatie hulp. Bij ons kunt u namelijk eenvoudig verschillende vrijblijvende offertes aanvragen bij aangesloten loodgietersbedrijven. Door de verschillende offertes met elkaar te vergelijken, kunt u uiteindelijk een weloverwogen keuze maken.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over een camera inspectie in uw riool of wilt u direct een offerte aanvragen? Dan kunt u contact met ons opnemen door te mailen via e-mailadres [email protected]. Of laat een bericht achter via het online contactformulier op onze website. U ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van ons en uiteraard de gewenste offerte.

Back To Top