skip to Main Content

Een loodgieter verdient goed

Als loodgieter kunt u goed verdienen. Er zijn verschillende factoren die het salaris bepalen dat u ontvangt.

Ontdek wat een loodgieter verdient

Gaat u een loodgieter inschakelen voor het repareren van uw daklekkage, het verhelpen van een rioolverstopping of het installeren van een nieuwe cv? Dan wilt u misschien meer weten over wat een loodgieter precies verdient. Op deze pagina van Loodgieters Informatie vertellen wij u meer over de verschillende factoren die uiteindelijk het salaris van een loodgieter bepalen. Daarnaast geven wij u meer informatie over het aanvragen van een offerte via dit platform. Bent u benieuwd geworden? Lees dan snel verder! Voor meer informatie kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.

24/7 bereikbaarSnel een gratis offerteAlleen erkende loodgietersLage prijs

De factoren die het salaris bepalen

Als loodgieter kunt u goed verdienen. Er zijn verschillende factoren die het salaris bepalen dat u ontvangt. Uiteraard is het salaris afhankelijk van uw opleidingsachtergrond en het aantal jaren ervaring dat u in het vak heeft. Wanneer u net bent begonnen, zult u uiteraard minder verdienen dan wanneer u al 10 jaar loodgieter bent. Een loodgieter ontvangt een uurloon. Hier moeten meestal ook de materialen voor de klus van betaald worden. Dit moet u dus nog aftrekken van het bedrag dat u aan de loodgieter betaald.

De opleiding tot loodgieter

Om als loodgieter aan de slag te kunnen gaan, kunt u de loodgieter opleiding (BBL) volgen. Bij deze opleiding leert u de theorie op school en gaat u daarnaast in de praktijk leren bij een loodgietersbedrijf. U ontvangt dan ook een minimumsalaris. Het is dus eigenlijk een combinatie van werken en leren. Kijk eens rond op internet om meer te weten te komen over deze opleiding.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heeft u behoefte aan de hulp van een loodgieter? Dan bent u bij Loodgieters Informatie aan het juiste adres. Bij ons kunt u namelijk heel eenvoudig offertes aanvragen voor verschillende loodgietersbedrijven die bij ons platform zijn aangesloten. U ontvangt de offertes thuis en u kunt direct de verschillende prijzen met elkaar vergelijken. Op deze manier kunt u een weloverwogen keuze maken.

Neem contact met ons op

Heeft u behoefte aan meer informatie over wat een loodgieter verdient? Of wilt u direct een offerte bij ons aanvragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar [email protected]. Daarnaast kunt u het online contactformulier op onze website invullen. Wij voorzien u dan zo snel mogelijk van meer informatie en vrijblijvende offertes voor diverse loodgietersbedrijven.

Back To Top