skip to Main Content

Wateroverlast? Van water door het plafond naar de ideale oplossing.


Wateroverlast door lekkage is geen pretje. Een lekkage kan al gauw oplopen tot een lek van 20 liter per dag. Mega veel dus. Dit is natuurlijk erg vervelend. Wateroverlast kan bijvoorbeeld leiden tot schimmels als stalagmieten door het plafond, roestvorming in het koperen gestel en mogelijk zelf schade aan het interieur. Denkt u eens in, die nieuwe bank, helemaal verpest door een hardnekkig druppelend plafond.

voorkomen is beter dan genezen!

Als u last heeft van wateroverlast door lekkage , kan meerdere oorzaken hebben. Het kan zelfs zo zijn dat u dit veel te laat ontdekt en ineens een waterballet in uw kelder vind. Dit kan zowel komen door zware regenval als een kapotte waterleiding. Erg vervelend is het zeker. Toch zijn er genoeg experts op het gebied van lekkages, die ervoor kunnen zorgen dat uw lekkage niet alleen opgelost wordt, maar in de toekomst ook nog eens vermeden wordt. Er zijn dan ook bedrijven die 24/7 noodhulp verlenen.

Wateroverlast door lekkage: opsporen is het halve werk.

Een zichtbare open waterleiding is natuurlijk makkelijk te vinden. Een wijsvinger in de juiste richting is genoeg. Kijk! daar! drup, drup. Toch is het opsporen van lekkende waterleidingen in de muur een ander verhaal. Met moderne technologie, zoals het gebruik van een kleine camera, is het tegenwoordig mogelijk om snel lekdetectie in te schakelen. Wateroverlast door lekkage is hiermee al gauw een probleem uit het verleden. Zorgeloos wonen ligt daarentegen binnen handbereik. Bent u zelf een klusheld, behendig met moersleutel tussen de waterleidingen? Geen last van wateroverlast door lekkage, maar meer een probleem met een verstopte afvoer? lees hier alle tips en tricks om u op gang te helpen.

Back To Top